21. kesäkuuta 2015

Juhannuskokolla

Tuli kiehtoo ja vetää puoleensa.  Tänä vuonna meidän kylällä järjestettiin kokko, mutta ei muuta oheisohjelmaa. Silti ihmisiä saapui satamäärin katsomaan.  Villi veikkaukseni on, että 100-150 ihmistä kävi katsomassa. Ja kyllähän tätä katselee, eikö?
Meillä sää suosi Juhannusaattona iltana.  Muuten on ollut hyvin sateista, mikä toisaalta ei henkilökohtaisesti ole edes haitannut. Sillä töissähän enimmäkseen tämä keskikesän juhla on mennyt.
Juhannuslounaalle tein ensimmäistä kertaa ikinä ...kevätkääryleitä.  Ja omasta mielestäni olivat onnistuneita.  Täytteeksi tuli palsternakkaa, porkkanaa, sipuleita ja pinaattia.   Ohjetta ei tule nyt ainakaan tällä kertaa, sillä tehdessä vähän epäilin lopputulosta.  Seuraavasta kerrasta saattaa tullakin.  Aterialla oli tarjolla myös kasslerpihvejä, perunasalaattia, vesimelonia ja fetajuustoa sekä kylmäsavustettua merilohta.  Kylmästi valitsin vain herkkuja pöytään ja koetin pysyä kohtuudessa.
Pian alkavat omat lomanikin.  Ensin pidän ensi viikolla pienen loman hoitaen pientä sukulaislastani.  Suunnitelmissa on siis paljon kaikkea pientä kivaa.  Omat projektit saavat hetken taas odotella.

Heidinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?