9. kesäkuuta 2015

2. Mikroneulaus ja ekat tulokset?!

Vähän yli kolme viikkoa maltoin odottaa ennen toista mikroneulausta.  Yli viikon ajan iho on edellisen rullauksen jälkeen ollut kunnossa ja kuvittelenko vain varsinkin otsan ihon pehmenneen ja ohimolla olleen bigmenttitummentuman hieman vaalenneen? Nyt yövuorot pyörivät taas niin paras tapa välttää aurinko, on rullata nyt.  Nukun sitten sen aurinkoisen  ajan päivästä.  Jos näin välttäisin ensimmäisen kerran polttelun ja tuskan.  Yövuoroihin kun muutenkaan tulee harvemmin laitettua ripsiväriä kummempaa, niin iho saa rauhassa aloittaa paranemisen.

Hieman mielessä kirvelee, että menin kieltäytymään kutsusta päästä kokeilemaan ja arvioimaan vartalorullaa.  66e olisi kokeilu minulle maksanut.  Kuitenkin mukana olisi ollut tuoteperheeseen kuuluvat hoitavat aineet ja varsin laadukkaan maineen omaava merkki.  Nyt tällä kertaa ei vain ollut varaa tarttua noinkaan hyvään tarjoukseen, ne rahat käytetään tänä kesänä perheeseen. Tein kuitenkin mielestäni oikean valinnan.

Tänään päätin keskittyä kunnolla.  Ei rullan tiputtelua, palovammoja kuumasta vedestä. Ei hosumista tai liikaa painetta.   Jos vielä muistaisin syödä C-vitamiinia, joka auttaa kollageenin tuotannossa.
On vaikea olla painamatta liikaa.  Iho puutuu ja täytyy todella keskittyä siihen, ettei survaise telaa niin syvälle ihoon kuin mahdollista.  Se kiiusaus on läsnä kokoajan.  Mutta taisin onnistua.
Vielä vartinkaan päästä iho ei polttele samoin kuin ekalla kerralla.  Otsassa ja hieman poskissa tuntuu kiristystä, mutta ei mitenkään häiritsevästi.  Kiristely muuttuu pikkuhiljaa pieneksi kutinaksi. Yövuoron aikana unohtui kokonaan, että on kasvoja käsitelty ja ihan suruttomasti tuli lähmittyä välillä käsin kasvoja.


Alla kuvissa lähtötilanne ennen ensimmäistä mikroneulausta toukokuussa, joka näkyy ylemmissä vertailukuvissa ja alemmissa kuvissa on tilanne tänään, ennen toista kertaa.  Harmikseni kuvat ovat ankarat.  Niissä en pysty näkemään samaa jota näen peilistä.   Lohduttaudun sillä, että ylemmät kuvat ovat nuhjuisemmat.  Peili sanoo selvästi, että matalampi/alempi otsajuova on madaltunut.  :P
Ja vaikka tulokset eivät ekan kerran jälkeen ole dramaattisia, niin muutoinkin hoidosta luvataan näkyviä tuloksia vasta 3-4 hoitokerran jälkeen, joten vielä ei saa luovuttaa.  Jos neljännen kerran jälkeen vertailukuvissa ei näe eroa etsimättä suurennuslasilla, niin sitten olen valmis luovuttamaan ja kurppaantumaan. 
Hoh hoh...
 
 
 
Onpa kamera julma!
Se hyöty muuten on, että olen oppinut olemaan nostelematta kulmia ja rypistelemattä otsaa enää niin paljon.  
Jäi vielä mainitsematta, että vaikka rullailin kevyesti kaulan ja dekolteen, niin jälkituntemuksia ei niilläkään alueilla oikeastaan ole. Muistin siis olla riittävän helläkätinen. Vaiko jo liiankin helläkätinen?


Heidinen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?