14. kesäkuuta 2015

No, on vaikeeta!

Keskeneräiset hommat kasaantuvat.  Kuka on käskenyt aloittaa samanaikaisesti niin monta asiaa? 

Eilen olisi ollut loistava keli, mutta istuimme päivän autossa.  Eikä ilmastointikaan pelittänyt.  Mutta oli matka sen kaiken arvoista. Ja siinä sivussa piipahdimme katsomassa Nuijamaan vanhaa rajanylityspaikkaa, joka vaikuttaa täysin hylätyltä uuden rajanylityspaikan valmistumisen jälkeen.  Paikalliset kulkevat siitä läpi varmasti ihan tottuneesti esim. uimapaikalle, mutta itsellä oli hieman luvaton olo kulkea siellä kurkkien ikkunoista ja rakennuksia kierrellen.   Harmi, ettei niille ole keksitty mitään toimintaa.
  Sain hyviä kuvia, melko surullisia.  Laitan niitä pian tänne nähtäväksenne.

Perjantai oli onnistunut päivä. Kuljetin tytärtä asioillaan ja siinä samalla treffasin ihmisiä kolmessa kunnassa. Fb:n myyntipalstoilla hierotut kaupat sujuivat kuin tanssi.  Tyttären vanhat kesämekot menivät kiertoon ja seuraavaksi niillä rahoilla lunastettiin uusia ratsastushousuja tytölle, sekä vielä kahdelle ihmisille käytiin myymässä pieneksi jääneitä.  Yhtään ylimääräistä mutkaa ei tarvinnut ajaa.   Lisäksi bongasimme Porvoosta tämmöisen:


 

Sieltä lähti mukaan vielä yhdet housut ja kisahanskat.  Olipa mukava paikka ja todella sääli, että se on vain auki kuukauden.  Jos lukijoissa on porvoolaisia harrastajia, niin käykää katsomassa tai viekää myytäväksi vanhoja.  Kirppari sijaitsee lastentarvikekirpputori Natiaisen naapurissa, asentajantiellä.
Kirppari työllistää samalla yhden nuoren kolmeksi viikoksi, joten hyvällä asialla kaikin puolin.

Itsekin tein yhden kirpparilöydön, joka meni kotona samantien pieneen parannustuunaukseen, mutta siitä en paljasta vielä muuta kuin liittyy aikaisempaan postaukseeni.  Vaikka sillä ei oikeastaan kuitenkaan ole mitään tekemistä kuvassa esiintyvän kalusteen kanssa.  Salaperäistä ;)

Kerrottakoon vielä, että koetin tehdä kynsilakkamarmorointia lasipurkille. Niitä tuntuvat monet tekevät purkeille, kynsille ym. Mutta suoraan sanottuna, meni niiiiin persiilleen, etten aijo kokeilla uudestaan ihan lähiaikoina.

Sateella alkanut sunnuntai näyttää kirkastuvan.  Ei tämä ehkä sittenkään ole niin vaikeeta.

HeidinenEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?