28. kesäkuuta 2015

UUSvANHA ALLASTASO KYLPPÄRIIN, osa 2. Projekti laajenee.

Koska uusi allastaso on isompikokoisempi kuin edellinen, tajusin eräänä päivänä että myös pyyhkeille ja muille oheistavaroille on keksittävä uusi säilytysratkaisu.  Vanha hyllykkö ei edes sopisi kooltaan eikä tyyliltään singerin jalkojen viereen.


Keksin käyttää koirien hihnanaulakkona toiminutta vanhaa naulakkoa hyödykseni. Naulakon olen kirpparilta ostanut vitosella. Ja koska se oli ennestään tuunattu, joku lyhentänyt naulakkoa, uskalsin lähteä muokkaamaan siitä sopivaa.  


 Tämä ei vielä ratkaise puhtaiden pyyhkeiden tai meidän "tököttien" säilytysongelmaa, mutta tuohon mahtuu nyt singerin jalat/taso, sekä toinen kirpparilöytöni.  Instrumenttariumin vanha toimiva vaaka (60-luvulta?) , josta maksoin ruhtimaalliset 2e....     Ja kyllä lista puuttuu- niitähän meiltä puuttuu lukemattomista paikoista...

Ideanpoikanen on myös muhimassa niille pyyhkeille.

Vanha käsienpesuallas säästetään. En luovu siitä ikinä!  Hana uusitaan. Tilalle tulee musta unelmani, Ikean Glittran.


Eräässä postauksessa aikaisemmin vihjaisin yhdestä kirppariostoksestani, joka liittyy tähän samaan projektiin ja jota piti vain hieman parannella.  No se on tämä;Pahoin pelkään (itseäni), että joudun vielä jotenkin naamioimaan pesukoneen, sillä tyyli muuttuu koko kylppärissä. Vanhan altaan lisäksi ainoa mihin en tule missään nimessä kajoamaan, on suihkun punaiset lasikaakelit.

Tämmöinen on ollut aurinkoinen sunnuntaini.  Välillä grillattu ruokaa ja taas jatkettu rauhassa puuhailuja.


Heidinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?