10. kesäkuuta 2015

DIY Pelataan pihalla RistiNollaa

Viimeyönä oli viimeinen yövuoroni. Olen nukkunut tänään pari tuntia aamulla, joista yhden tunnin aikana maailman kaikilla ihmisillä tuntui olevan asiaa ja tarve saada minut puhelimeen.  Joten ylös ja ulos!   Uusi idea oli virinnyt yöllä.

Tarvitaan pihalaattoja ja hieman alustavaa sommittelua.

 Päivän pumpit sain siirtäessäni pihalla kuljeskelevaa vanhaa perustuskiveä uudelle paikalleen.
Ikävä kyllä kiven alla asustelevat murkut saivat häädön.  Annoin niiden kuitenkin pelastaa munansa ennen kuin jatkoin pyörittelyä.Sitten rajasin alueen ja aloin kuorimaan nurmea pelipaikalta.  Nurmelle olisi vielä käyttöä, joten koetin saada mahdollisimman isoja paloja kerrallaan.   Vesisade koetti hätyyttää sisälle, mutta jos olisin antanut periksi nyt, en olisi jaksanut todennäköisesti enää tänään jatkaa.
Tämän jälkeen kivet paikalleen. Ympärille maata ja nurmen palat sekä 10 kpl noin nyrkinkokoista kiveä pihamaalta.  Kiviin maalasin Miranolilla ristit ja nollat ja TaDAA!  Valmis! Melkein.Vielä se iso kivi piti saada lähemmäksi.  Siinä voi miettiä omia siirtojaan ja nurmikkoa leikatessa pelinappulat voi kerätä kivelle turvaan.  Itse pelialueen yli pitäisi pystyä surutta ajelemaan ruohonleikkurilla. Yksinkertainen ja ilmainen toteutus. Ja tätä peliä osaavat kaikki pelata.Heidinen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?