4. kesäkuuta 2015

Aah! Se tuli. Kamera huutonetistä.

Se tuli. Se tuli! Se tuli! Ja se toimii! Paitsi, että myyjä unohti pakata laturin. Mutta akku on lähes täysi.  Myyjä oli kovasti pahoillaan, luvaten laittaa laturin heti huomenna perään. Tai siis tänään. Ja vielä pitää hankkia USB- johto, isompi muistikortti ja alkaa katselemaan objektiivejakin sillä silmällä. Paitsi, että jos kuitenkin odotan, että se laturi tulee ensin...  Varmuuden vuoksi. 
  Ja ai että mä rakastan nettiä.  Käyttöohjeet löytyi 30 sekunnissa ja samantien tallensin koneelle. 

Käyttö onnistuu kyllä näköjään niitä lukemattakin, mutta koska ylipäänsä tiedän kuvaamisesta saati kameroista hyvin vähän, on ohjeet ehkä syytä lukea.
Tänään olen iloinen.    En pysty tekemään perinpohjaista esittelyä kamerasta ja sen ominaisuuksista. Mutta voin kertoa, että se on punainen. Se on käytetty.  Se toimii ja se on kaunis.  Se riittää minulle.

Olympus Pen E-PM2 Mini +14-42 mm objektiivi

Kulmissa on vähän kulumaa. Se on siis ollut mukana jonkun elämässä. Ei laatikonpohjalla.  Kamera matkusti sen verran pitkältä, että luulen sillä kuvatun revontulia ja erittäin lumisia maisemia.  Ehkä jopa silmänkantamattomiin.  Kuka tietää?! En haluakkaan tietää.  Haluan arvailla, se on hauskempaa.


HeidinenEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?