31. toukokuuta 2015

10 päivän detox kuuri

Täsämätaasoon! Kohti tuntematonta.  Piti tilata Yves Rocherilta alumiinitonta dödöä. Sitä ei enää ollut, tai en vain löytänyt. Lohdutin itseäni sillä, että se oli liian sitruunainen muutenkin ja Dermosillilta saa parempaa.  Samalla törmäsin tähän. 10 päivän detox- kuuri, hinta karvan alle 16e. Mutta pystyin valitsemaan sen kaupanpäälliseksi tilatessani muutakin lohduketta itselleni.  Yleensä valitsen puiden istutuksen näiden kaupanpäällisten sijasta. Nyt en voinut vastustaa.

45ml tiivistettä sekoitetaan litraan vettä ja juodaan päivän aikana. Vaikuttaa helpolta.

"Nestekiertoa edistävä detox-kuuri keventää oloa ja antaa uutta elinvoimaa. Sisältää voikukan ja vihreän teen uutteita. Näillä ainesosilla on toisiaan täydentävä vaikutus, sillä voikukka edistää kuona-aineiden poistumista ja vihreä tee vauhdittaa nestekiertoa. Herkullisen persikkainen maku tekee detox-kuuristasi nautinnollisen."

Lisäksi pullosta löytyy tarkemmin tuotesisältö ja ohjeistusta, kuten muista terveelliset elämäntavat.  (Heh)   Jos juoma maistuu persikkaiselta oikeasti, niin ongelmaa tuskin tulee.  


 
1.  PÄIVÄ
 
 Sekoitin juoman heti aamusta. Näyttää ihan kotikaljalta, mutta maistuu persikalta. Kuin joisi jääteetä. Litran juomisessa ei ole vaikeuksia. Kolmeen mennessä kaikki on juotu.  Kuuden maissa tuntuu pientä päänsärkyä. Kolmannen tunnin jälkeen oli otettava särkylääkettä, joka onneksi auttoi.
 
2. PÄIVÄ

Meinasin unohtaa heti aamusta koko jutun.  Hups.  Muuten varsin kivuttomasti sujunut päivä.
 
 
3. PÄIVÄ

Puolet meni heti aamusta.  Ei mitään erityisiä tuntemuksia.
 
 
4. PÄIVÄ

Ilma kiertää vatsassa ja wc:ssä tulee käytyä hieman useammin.
 
 
5. PÄIVÄ
 
Viides päivä jo?  Tämä on ehkä helpoin detox-kuuri ikinä, toteutuksen kannalta. Erityisiä huomioita? Wc-käynnit, huolimatta siitä, että työpäivän aikana ei tullut juotua kuin kahvia. 
 
 
6. PÄIVÄ
 
 Viikon ainoa vapaapäivä. En huomannut voinnissa mitään erityistä.
 
7.  PÄIVÄ
 
 Liian aikaisen aamun vuoksi unohdin koko juoman. Iltaseitsemältä muistin ja vedin napaan heti ainakin 7dl.  Päivän aikana tajusin myös että ihoni kukkii normaalia enemmän, leuan alta, selästä... Liittyyköhän tämä jotenkin kehon puhdistumiseen?
 
8.  PÄIVÄ
 
 Tein juoman valmiiksi jo edellisenä iltana, ettei toisen liian aikaisen aamun takia unohdu taas. Kuinkas sitten kävikään? Olin jo pitkällä kun muistin mikä siellä jääkaapissa on.  Otin vahingon takaisin illalla.
 
9.  PÄIVÄ

Kolmas kerta toden sanoo. Tänään ei pullo unohtunut kotiin ja juomapuoli tuli hoideltua hienosti. Edelleen varsinkin leuka rasvoittuu ja koettaa kehitellä finnejä.
 
10. PÄIVÄ

Viimeinen päivä. Kaikki hyvin. Mutta miksi en käynyt vaa´alla?  Pullossa olisi vielä yhteen päivään tiivistettä.  Juon sen huomenna.

Tämä oli hyvää ja helppoa loppuun asti.
 
 Persikkainen maku jaksoi viehättää, joskin maku tuntui laimenevan tai suu tottuvan parissa päivässä. Mutta minulle niin tuttua kyllästymisongelmaa ei tullut.  En kyllä ihoreagoinnin lisäksi osaa sanoa mitään erityisen varmaa muutosta energiatasoissani tai painossa.   Enkä kyllä maksa pullosta, mutta jos jatkossa vielä jotain tilailen ja on tarjolla, niin saatan kyllä valita tämän sieltä tilaajalahjojen joukosta.
Tuli kokeiltua ainakin.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?