25. toukokuuta 2015

Kamera käytettynä?!

Tein kaupat huutonetissä tänään kamerasta.  Pieni punainen Olympus Pen lähtee toivottavasti pian matkaan ja sitten minäkin omistan kameran. Tämä se on. Kuva on myyjän ottama.


  Tyttäreni harrastaa valokuvausta ja olen aina saanut lainalla hänen kamojaan, mutta innostukseni on kasvanut kokoajan joten oman kameran hankkiminen on ollut mielessä pitkään.

Ajattelin ensin kyllä päivittää puhelimeni parempaan, koska kuvien lisäys ja siirtely on sitä kautta niin vaivatonta.  Tutkiskelin ja vertailin Wifillä varustettuja kameroita.  Sitten aloin katsella niiden hintoja...
Hyvin nopeasti tein johtopäätöksen, että olen mielummin ilman kameraa kuin maksan moisia summia.  

Sitten aloin seurailemaan huutonetin tarjontaa ja tänään hieman ennen huudon sulkeutumista tein rohkeasti hintaehdotuksen ja yllätyksekseni se hyväksyttiin.

Riskit ovat olemassa. Kyllä.  Takuu on ummessa. Käytetty.  Laitetaanko ilmoittamaton vika kuljetuksen syyksi? yms.   Yhtälailla ajan aamulla ojaan tai liukastun suihkussa.

Nyt haluan iloita. 

Mitä kokemuksia teiltä löytyy käytetystä elektroniikasta?   Tyttären järkkäri ostettu myös käytettynä ja hän rakastaa kameraansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?