26. toukokuuta 2015

Mikroneulauksen jälkihoitoa

Sellasta ajattelin tulla muistuttamaan, että ole huolellinen!  Tarkempi!  Ja VARO AURINKOA!Seuraavana päivänä mikroneulauksesta altistuin auringolle autossa, lasin läpi. Ei hyvä!  Tiedätte miltä palanut iho tuntuu.   

Seuraavat pari päivää muutenkin iho tuntui erikoiselta.  Periaatteessa silmin ei huomannut kuin pientä punoitusta, mutta aivan kuin ihon alla olisi ollut asfaltti-ihottumaa, joka kiristää.  Ja onhan siellä orvaskesi täynnä pistoja.

Enää ei kiristä, ei kutia eikä kirvele. Olen hoitanut ihon Aloe Veralla ja yöksi levittänyt Bepanthenia sekä ihan tavallinen kevyt/perus kosteusvoide.   Niin, ja  Young Living lemon -öljyä olen sivellyt otsalle ja poskipäihin.
Mutta sormituntumalla sanoisin, että ihoni läpi tihkuu hiekkaa!  Iho tuntuu sormien päissä karkealta ja pikkuruista vaaleaa ja kovaa, kiventuntuista tavaraa jää sormenpäihin.  Kuin pieniä suolakiteitä.

Kyse saattaa olla jonkinlaisesta kudosnesteestä joka tulee ihon alta ja kovettuu pieneksi kiteeksi.  Kuten haavoihin usein tulee.     Oma moka.  Innostuin rullatessa ehkä painamaan liikaa.  Sentään ei tullut mistään verta (niitä videoita löytyy YouTubesta).  Ja unohdin olla riittävän varovainen sekä huolellinen. 

Sekin hieman harmittaa, että alkukuva ei ole riittävän tarkka. Nyt en osaa vielä sanoa kuvittelenko vain vai olisiko yksi otsajuova madaltunut jo hieman. 
Mietin matalampien neulojen kankkimista 0,3mm voisi olla aika sopiva, minun yli-innokkaisiin käsiini.

Kokemuksia muilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?