21. toukokuuta 2015

Ensimmäinen mikroneulaus

Siinä se odottaa. Puhdistettuna ja kerran pudonneena... Huokaus.... Sen kuuman veden kanssa on myös muistettava olla varovainen. Tarkastin rullan ja uskalsin silti jatkaa.Teen tahtomattakin otsallani paljon näin.
Sen lisäksi teini-ikä, aurinko ja tupakka ovat jättäneet jälkensä. 


Tuo syvin uurre ilmestyi jo 15 kesäisenä ja ikävä kyllä pelkään joutuvani syyttämään myös ikää siitä, että nyt alkavat auringon ja tupakan tekemät jäljet näkymään myös. Ihon väri ei ole tasainen.

Mutta tästä lähdetään. Tässä on lähtötilanne. Sen lisäksi kulmien välissä on syvä pystyjuova, jolle odotan tapahtuvan suuria.  En vain saanut sitä kuvattua hyvin. 


Suihkun jälkeen oli aika luonnollinen ja hyvä hetki kokeilla rullausta. Meikit varmasti pestynä ja puhtaana. Kuitenkin Antiseptinilla puhdistin vielä kasvot ja aloveralla rasvasin.

Sitten aloitin. Seurasin rullan mukana tulleita kirjallisia ohjeita niin tarkasti kuin pystyin. EIKÄ SE SATTUNUT! Ensin pisteli ihan hieman, mutta pian iho turtui jo niin, että olisin voinut jatkaa vain.  Tela rullasi kevyesti iholla.  Lopulta kokeilin myös kaulaan ja dekolteelle rullaa.

Kun lopetin otsa näytti tältä;
Punoitus lisääntyi vielä hieman rullauksen jälkeen ja 10 minuutin kuluttua iho kutisi, pisteli ja poltteli niin että olisin halunnut raapia sitä. Viilentää sitä, tehdä edes jotain sille!!!  Aaah!   Kutina on pahinta.  Ja ihoon ei olisi suotavaa edes koskea moneen tuntiin rollerin käytön jälkeen....

Lopulta kokeilin pariin kohtaan levittää hieman Aloe veraa.  Kolmen sekunnin helpotus.  Miksi mä aina teen tämmöistä itselleni????  Kohdat joihin Aloeta laitoin alkoivat punoittaa ehkä vielä vähän enemmän. 
Lopulta menin kaivamaan pakkasesta kylmäkallen jolla viilentelin ihoa.  Veikkaan, että ihon kuivuus osaltaan pahensi kirvelyä ja kutinaa. Suihkun jälkeen kosteuttamisesta olisi pitänyt huolehtia paremmin.  Kaulalla kihelmöi vähän, mutta rintakehällä ei lainkaan. Punoitusta vähän.

Nyt ymmärrän miksi joillakin on käytössä niitä kasvoille asetettavia naamioita rullailun jälkeen. Ehkä koetan ennen seuraavaa kertaa hankkia sellaisen kuitenkin. Tämän kirpeilyn jälkeen voin odottaa rauhassa 3-4 viikkoa ennen seuraavaa kertaa.  Eli kesäkuussa seuraavan kerran palataan asiaan.  Ellei aamulla nouse sängystä kovinkin ärsyihoinen monsteri, sitten mietitään koko juttu jälleen uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?