29. toukokuuta 2015

Kirpputori, netti, tulostin ja sakset = TaulujaTaulujaTauluja
Olohuone sai seinälleen taulut jo kolmisen vuotta sitten alle 8eurolla.  Kehykset kirppareilta ja kuvat etsin netistä.    Musta pikkukaappi liittyi seuraan myöhemmin.  Sen on mies nikkaroinut kouluaikanaan ja anoppi löysi sen viime kesänä.  Pintaan Jörö siveli Eebenpuun väristä Osmocoloria ja kaappi seinälle taulujen seuraksi. tyttären hymypatsaillekkin löytyi siten paikka. 
 
 
 
 
 
Kylppärissä sama periaate. Mietin miten muistuttaa käsienpesusta olematta nalkuttava akka. Pienempää taulua en ajatellut kylppäriin lainkaan, mutta sinnepä se ajautui ja siellä se on viihtynyt.  Aina kun ahdistaa sotkut kotona, taulu muistuttaa minua ajattelemaan toisin.
 
 
 


 
 
Kuka keksii miksi Huuto on wc-istuimen yläpuolella? *hih*  Tällä hetkellä se on poistettuna, sillä kuva odottaa uusia ehjiä kehyksiä. Sitten se palaa salamana takaisin paikalleen.  Tämä tosin ei ole tulostettu taulu, mutta kirpparilta yhtäkaikki.
 
 
 


Makkariin tein tyttären vanhan lempparimekon (siis äidin mielestä) viereen pari taulua myös.  Mekkoa muuten on aikanaan tuunattu kasvun tahtiin.  Vanhasta lakanasta ommeltu hieman lisäpituutta helmaan ja käsiaukkoja on suurennettu.  Kun sekään ei enää auttanut, enkä vieläkään kyennyt mekosta luopumaan, niin seinällepä se sitten päättyi.
Alla vielä muutama tulostetaulu. Kun alkuun pääsi, ei lopettaminen ollut enää helppoa.  Nämä ovat toimineet lähinnä liian tyhjän tilan täyttäjinä. Milloin milläkin seinällä.


 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?