1. huhtikuuta 2015

Aamupala

Huomenta.  On muuten yli 3 kk mennyt, ilman henkäystäkään tupakista. Ja silti huomaan edelleen välillä olevani jo matkalla ulos savuille, kun muistan ettei se käy päinsä.  Polttaminen on tullut uniini ja voi hyvänen aika se maistuu niin taivaalliselle....   Miten helppoa olisikaan edelleenkin vain lopettaa tämä tyhmä kieltäytyminen ja mennä muiden mukana tupakalle!  Siellä on yleensä parhaimmat jututkin.      

Puoleenpäivään mennessä kaksi huijausta on mennyt läpi. Lähetin kuvan tekeillä olevista hyllyistä työkaverille.  Tämä soittaa perään ja puuskuttaa hätäisenä kun ei ehtinyt ilmottaa, että haluaakin toisenlaiset kannakkeet hyllyihin ja on ne ehtinyt ostamaankin.    Olin siis ehtinyt jo liimata ja ruuvata kannakkeet levyihin kiinni sekä aloittaa maalauksen.  Sitten saan räkänaurun korvaani; APRILLIA!   

Toisekseen, sähköpostiin tuli uutiskirje nettikaupasta joka tuo tavaraa kiinasta. Kertoivat laajentavansa toimintaa ja alkavat tuomaan maahan kiinalaisia autoja. Innostuin ihan kunnolla, sähköautojakin lupailivat.   Omasta mielestäni juttu oli aika hyvin tehty, vai mitä mieltä olette?

e-ville. com aloittaa kiinalaisten autojen maahantuonnin


Tänään vielä Isolle Kirkolle ajelua.  Katsomaan pientä, eilen syntynyttä ihmispoikaa.Aamupalaksi iso kahvi ja purkkatyyny.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?