27. huhtikuuta 2015

KUORMALAVAPUUTARHA 3

Ei pysty olemaan kertomatta.  Piti yrittää olla ja odottaa siihen asti, että saan siemenet multaan.  Mutta kasvimaa elää ja kasvaa jo ennen kuin siinä itsessään mitään kasvaa.  

 Sain lisää kuormalavoja, kevytrakenteisia ja haluaisin vielä tehdä niistä kompostin puutarhajätteelle.  Mies toi kaksi lavankaulusta lisää ja siirsi minulle sadevesiämpärin kasvimaan nurkalle.  

Illalla löysin googlettamalla Suomelan artikkelit kasvilavojen käytöstä ja ideaa senkuin pukkaa. Niinköhän sitä kesä riittää toteuttamaan kaikkea?  Kuitenkin muutakin puuhaa pihassa riittää yllinkyllin.   Muutama postausideakin niiden saralta on jo ja hieman aloitettukin, mutta niiden osalta pidän pintani. Tulevat sitten täysin valmiina vasta.

Noita artikkeleita lukiessa alkoivat kyllä paineetkin kasvaa. Aijon olla sortumatta ostettuihin lannotteisiin, eikai niitä ennenkään ollut?  Lannoitetaan sillä mitä on omasta takaa; kompostia, tuhkaa.  Hevosen lantaa olisi saatavilla ilmaiseksi myös, mutta en taida olla valmis vielä opettelemaan sen käyttöä.    

Voi kesä!  Tule jo!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?