27. huhtikuuta 2015

Flunssa stoppasi toisen viikon juoksut.

Viime viikon maanantaina iloitsin, ensimäinen lenkki takana jolloin pystyin nauttimaan joka askeleesta. Tunsin, että tästä se lähtee rullaamaan.   Ja mitä sitten tapahtuikaan?
Illalla alkoi aivastelut, aamulla on kaktus kurkussa ja lihakset särki. Nenä vuoti seulana.  Olo oli todella huono.

Ensihätään tropiksi otin lemon oljyä ja auringonhattu-uutetta veden seassa.  Päivän parin mittaan muutama tipan joka kerta juodessani.   Ensimmäisenä päivänä jouduin kyllä särkylääkkeisiin myös turvautumaan.
Suosittelen lämpimästi tutustumaan Young living Essentials öljyihin.  Suomeksi ei tietoa vielä kovin paljoa ole tarjolla, mutta sen vakuutan että toimii!   Niitä pystyy käyttämään niin sisäisesti kuin ulkoisesti.   Lemon mm. puhdistaa kehoa.  Sen lisäksi minulla on peppermint öljyä, joka on aivan uskomattoman hyvä lihaskipuihin sekä piristää. Varsinkin yövuoroista selviää laikiten sen avulla.
Tänä aamuna uskalsin viimein takaisin tienposkeen takaisin. Koira tanssi ilosta kun näki minun ottavan juoksuhihnan laatikosta.  Ei ollut kivaa. Hengästyin aivan liikaa. Pieniä juoksupyrähdyksiä ja viimeisen 500m oikaisin pellon yli takaisin kotiin.   Kuitenkin lähes viikon sairastelun jälkeen menetin juoksuaskeleita vähemmän kuin uskoin sen tahmean taaperruksen jälkeen.  Juoksuaskeleita sain kasaan kuitenkin vähän yli 1000. 

Aamupalaksi sitten paistoin miehen eilen tekemää riisimössöä, jossa oli tomaattimurskaan ja broilerin jauhelihaa. Yhden kananmunan rikoin joukkoon ja päälle paahdettua sipulia. Herkullisen näköistä. Eikö?  Kyllä sen söi nälkäänsä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?