19. huhtikuuta 2015

Kuormalavapuutarha 2

En muista että olisin ollut niin innoissani kuin nyt olen puutarhan vuoksi. Haravaa lähdin tänään ostamaan ja siemeniähän sieltä mukaan lähti.  MUTTA vain ja ainoastaan avomaalle kylvettäviä. Eli se lupaus pitää, että sisällä ei mullalla aleta leikkimään.

Puutarhamultaa oli jo halvalla myynnissä, joten sitä lähti myös yksi neljän säkin satsi mukaan. (+se uusin muumimuki, Hetki rannalla)

Kotona ruoka uuniin ja siksi aikaa pihalle puuhaamaan. Sain kaikki 3 lavankaulusta paikalleen, sekä ihan yksin raahattua 50m ison puisen arkun paikalle. Apuna miehen tuunaamat nokkakärryt. Mieskin kävi siinä vaiheessa jo näyttäytymässä pihalla. Siinä reilussa tunnissa ehdin sen verran, että enää ei ole kuin yksi puinen istutus"arkku" siirtämättä paikalle, mullat kaikkiin ja se viimeinen vaihe; siementen kylvö. Jos tässä nyt kuukauden joutuu sitä odottelemaan niin ehtii puunaamaan tuon puutarhanurkkani vielä loistokuntoon ;)  Kerrankin.   Nälkä kasvaa syödessä. Koitan olla haukkaamatta liian suurta palaa - taas.

Laitan tähän perään kuvia ja koetan sen jälkeen malttaa mieleni ja seuraavat tulevat vasta vähintäänkin kylvöaikaan tai kun edes vähän vihertäisi. 

Isoon arkkuun tulee porkkanaa ja palsternakkaa.

Lepotuoli löytyy nyt myös paikalta.

Tässä se kuormalavasta rakennettu penkki. Se saa tänävuonna herneitä tai kurkkua kyytiinsä. Taakse tueksi laitoin vanhan joustinpatjan jouset.

En kyllä tiedä mihin tähän vielä mahtuu yksi isohko arkku. Ehkä se joutaa sitten saunan toiselle puolelle.
 

 

Tässä tämä viimeinen odottaa paikkaansa leikkimökin kyljessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?