12. elokuuta 2015

Keittiössä kierrätysjärjestelmä uusiksi.

 
 

Ostin tänään kirpparilta kahdella eurolla rottinkisen hyllykön.  Näkyy kuvassa.  Saadakseni sen seinälle, piti tehdä jotain keittiön kierrätysseinämälle.  Toukokuussa olen esitellyt sen tehdessäni roskisvaunun.  Lisäksi pienessä keittiössäni on aina huutava pula kaikesta laskutilasta, joten laskemalla kaikki keräilylaatikkoni samalle tasolle pystyin rakentamaan niiden yläpuolelle hyllytason vanhasta lankusta ja nyt voi laskea vaikka postit käsistä. 
  
Onneksi keittiön seinämaalia oli edelleen jäljellä, sillä kymmenkunta reikää piti paklata ja maalata jottei seinä jäisi ihan kamalan näköiseksi.  Omaan silmään uusi järjestely on siistimpi. Ja kun vitamiinihyllykkö on nyt kaikkien nähtävillä, tulee toivon mukaan ainakin D-vitamiinit päivittäin nauttittua - kaikkien.  
 
Alla vielä kaksi kuvaa minun pyhimmästä. Keittiöstä. Kun ulkona alkoi jo hämärtää, saa keinovalo keittiön näyttämään vielä keltaisemmalta.  Keittiön edellisestä muutoksesta olen kertonut täällä.   Joskus voisin kaivaa teille kuvat keittiöstäni siinä tilassa kun muutimme taloon;  vihreät kaapistot, sininen kivijäljitelmä työtaso, puolet tilasta nielaisevat jää- ja pakastinkaapit, kaksi leveää oviaukkoa molemmin puolin leivinuunia yms.


Amigo pöytää olen jaksanut katsella pisimpään. Pöytiäkin tämä keittiö on ehtinyt pyöritellä jos jonkinmoista, pirttikalusteista lähtien.  Jos jostain saisin pöytään kuuluvat tuolit, niin hyvä, mutta nykyisellä sekametelijärjestelmällä olemme tulleet toimeen hienosti.  Onhan tuoleja markkinoilla vähän väliä, mutta kyllä se vaan niin on, että en minä niin paljon niitä kaipaa, että maksaisin nykyisin pyydettyjä summia. Muovituolista. Käyttöesineestä.


Lieden vieressä pilkottaa vanha keittiöjakkara. Ostin sen kesällä Kouvolasta kirpparilta alle viidellä eurolla. Olisko ollut jopa alle 4e.   Vakiokirpputorillani Porvoossa samanlainen punainen tuoli nököttää viikosta toiseen paikoillaan. Ja onkos ihmekkään, hintana 25e?   Toivottavasti kukaan ei ostakkaan sitä siihen hintaan.

Tämmöinen on siis pikkuinen pyhättöni. Pieni, keltainen ja täynnä. Mutta ei mitään turhaa, ainakaan kamalasti =)

Alla vielä kaksi kuvaa siitä miltä kierrätysseinäkkeeni näytti vielä tänä aamuna.

HeidinenEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?