4. elokuuta 2015

Mitä teen?

Ihan puhdas mielipidekysely teille.  Nyt en osaakaan tehdä päätöstä.   Myin pois meille liian suuren ruokaryhmän. Seuraavan:Pyöritti tuota ruokailuryhmää ihan mitenpäin vain, niin se ei istu huoneeseen. Päätin hommata pienempää.  Jatkettavan pöydän.  Sorvattuja jalkoja.  Kevyitä tuoleja.

Löysin tori.fi:n kautta eri myyjiltä ja eri puolilta Uuttamaata nämä;


Ruskean jatkettavan ruokapöydän. Vanhaa Askon Bonanza- mallistoa <3 Mahtavan siro ja samanaikaisesti hyvin jämäkkä ja nitkumaton pöytä.  Ja Vihreät tuolit.  Niiden alkuperästä tai mallista minulla ei ole mitään tietoa, mutta ovat koristeelliset, kevyet ja kestävät.

Nyt mahtuu tarvittaessa paljon ihmisiä pöytään, mutta muun ajan meillä on tilaa jopa siinä määrin, että kannoin sisälle, samaan huoneeseen keinutuolin.  Ja hienosti mahtuu sekin.

Ongelma:   Puolet minusta haluaa säilyttää kalusteet sellaisinaan, luonnollisesti kuluneina ja oman aikansa väreissä.  Toinen puoli minusta haluaa hakea vaaleaa maalia, maalata ja kuluttaa vanha pinta osittain esille.    Eikä kumpikaan puoli minusta pääse voitolle. Mitä teen?  Yleensä tiedän heti kalusteen nähdessäni mitä haluan sille tehdä. Nyt en.  Projekti ruokahuone seisoo.

Muu huone on vaalea, valkoista, puun eri sävyjä vaaleana ja muutama väripilkku mm. punaista ja vihreää. 
Keinutuoli on musta ja matossa on mustaa, sekä juuttia(?), ne saavat tummina pysyäkkin.  Mutta, mutta, mutta... Katsokaa pelkästään pöytää ja tuoleja.  Minkävärisiä ne haluavat olla?  Kuva on hämärä ihan tarkoituksella, intuitiota kehiin. :) 

Ja kiitos jo etukäteen ajatuksistanne!


Heidi


 

2 kommenttia:

  1. Söpö pöytä! :) mun intuitio sanoo että valkoinen pöytä ja jokainen tuoli eriväriseksi. Intuitioni siis haaveilee samasta kuin mä, jos meillä olisi vastaavanhenkinen pöytäryhmä. :D

    VastaaPoista
  2. Ostin tänään valkoista kalustemaalia. Pöytä saa värin ylleen, mutta tuoleja täytyy miettiä. Tai ehkä ne sopivatkin sitten valkoisen pöydän kanssa. Kotona ei saanut suosiota jokaisen tuolin eriväriseksi, eikä monivärisiksi maalaaminen. Pastellivärejä olisi ollut kiva päästä kokeilemaan. Tai ehkä perhe vielä pehmenee. :)

    VastaaPoista

Mitä mieltä?