9. heinäkuuta 2015

MINI DIY Maustepurkkeihin etiketit

Heips,

Turhauduin hieman kertomaan perheen muille kokkaajille mitä missäkin maustepurnukassa on, joten pikapikaa tulostin pienet etiketit purkkeihin ja teippasin kiinni.
Googlettelemalla  löytyi myös mitä ihanampia valmiita etikettejä, mutta koin kaikki hieman liian isoiksi tarpeisiini ja sopivat olivat englanniksi.  Siitä ei muu perhe hyötyisi ja saisin edelleen juosta tunnistamassa mausteita. 

Täällä Max & Moses - blogista löysin myös hienoja suomenkielisiä etikettejä ja haluan vinkata niistä muillekkin, vaikka itse kaipasinkin vähän pienempää mallia, yksinkertaisesti siksi, että ainoa kiinnitysvaihtoehto oli tällä kertaa kapea kirkas teippi.

Kodin Kuvalehti tarjoaa myös hauskoja etikettejä käytettäväksi säilöntään ym.  Niitä oli minun tulostettava säilöntäkauden varalle.
Kuva lainattu Kodin kuvalehden sivulta.


Tänään on suuri päivä. Muutaman vuoden kestänyt haave/projekti tulee toivottavasti valmiiksi. Allastaso, allas ja hana asennetaan kylppäriin.  Nyt vaan sormet ja varpaat ristiin että ei tule niitä tyypillisiä viivästyksiä.

Perustan myös asentajalle perinteisen snägärin. Ruokapalkalla kun tulee, niin tehdään sitten kunnolla ja kierretään mikro kaukaa.  Höyrykattila on jo virittetty.

Heidinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?