4. heinäkuuta 2015

Kirppistelyä Keravalla

Tänä päivänä olin ensimmäistä kertaa Keravalla ja pääsin "piipahtamaan" Fidan lähetystorilla.  Kerava vaikuttaa rauhalliselta ja mukavalta alueelta ja taidanpa ajella tutustumaan paikkoihin joku päivä ihan ajan kanssa. Täysin turistina.  Tänään piti vähän kiirettä.  Sain kuitenkin muutamia vinkkejä mm. muista kirppareista, leipomoista ja kauniista ulkoilualueesta, jonka nimeä en nyt tietenkään enää muista.

Se on kumma miten ihminen kangistuu kaavoihinsa ja pyörii vain omissa tutuissa ympyröissään, vaikka samalla haaveilee uusista paikoista, asioista ja tekemisistä. Pitää päästä matkustamaan pitkälle, vaikka ei tunne kotiseutuaan edes alle 100km säteellä.

Pientä tuliaista löysin myös kotiin.
Kuten nämä kiinalaiset kolme kulhoa, sekä kaksi lusikkaa. Olen muutaman viikon ajan koettanut etsiä netistä vastaavia.   Myös Sylvi ehti jälleen työntämään kuononsa kuvaan. Ja tämän maustetelineen, jota en kertakaikkiaan voinut jättää perään.  Taisin vähän rakastua.  Hintaakin kokonaisuudella oli huimat 80snt....  Astiat ovat ihan ehtaa lasitavaraa ja teline rautaa.
Lähtipä mukaani myös hame ja muutama hellepäivän paitakin. Mutta jo maksettuani ostokset näin lasivitriinissä jotain.  Jotain mitä olen etsinyt todella pitkään.  Nimittäin herätyskellon.  Sähköjohdolla.  Tosi retron.      Minulla oli Fossilin taivaansininen ihan äänetön, vintagemalliston herätyskello, joka hajosi enkä ole huolinut toista ennen tätä.
Myyjä vielä ehdotti minulle avokauppaa, joten jos kello osoittautuu vialliseksi, saan palauttaa sen.Vielä se on pysynyt ajassa ja soittoääni on sellainen käheä pärinä, joka ei heti nosta verenpaineita aamulla tappiin.  Ainoa heikkous on sähkökatkot.


Aloitin myös kesäloman tänään, joten nyt on vähän enemmän aikaa keskittyä kotona odottaviin hommiin. Ja tiedossa on toivottavasti muutama valmis muutos, joiden kautta tulen avaamaan kotimökkimme ovia vähän lisää teille. Vaikkakin meillä ainoa pysyvä tyyli on muutos. Ystävät ja sukulaiset muistavat usein päivitellä, että meillä on aina erinäköistä heidän tullessaan.

 Vielä en niin kovasti ole kehdannut paljoa kotiamme teille näyttää.   Olen itsekkin ollut yllättynyt miten korkea kynnys on.  Kotini on kuitenkin linnani.

Ihanaa alkanutta heinäkuuta! 


HeidinenEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?