24. helmikuuta 2016

Pois punaisesta! Vol 2.

Lomainspistä pukkaa, ihanaa!
Tässä tarvittiin valkoista seinämaalia, harmaata kalustemaalia sekä jokunen tunti aikaa. Nyt tuntuu siltä että eteis"aulaan" olisi tullut pari neliötä lisää tilaa.

Ainakin 10-vuotta se on näyttänyt tältä. Hyvin punaiselta. 
Tässä uusi eteisaulani/läpikulkutila. TaDaa!


Ylempi kuva on otettu päiväsaikaan, kun päivänvaloa tulee kolmesta suunnasta ja alempi illan pimettyä, täysin keinovalossa.
Sen verran kriittinen on oltava, että nyt osuu silmään vielä paremmin lattialista, tai siis puuttuva lattialista.  Jos nyt alkaisi nalkuttamaan muistuttaisi miehelle säännöllisesti niiden poissaolosta, niin ehkä kesäksi alkaisi listoja ilmestymään... Toivossa on hyvä elää.Hankin harmaan maalin alun perin olohuoneen punaiselle pikkukaapille, mutta nyt hieman arveluttaa. Tämä sävy taittaa niin paljon siniseen, etten ole ihan varma haluanko sitä olohuoneeseen kuitenkaan. No, se jää vielä harkintaan.

Oven taakse kätkeytyy vanha suihkukomero. Totta! Edelliset omistaja rakensivat suihkun komeroon, me purimme sen takaisin komeroksi. Ja toisen oven taakse kätkeytyy wc, joka myöskin on edellisten omistajien askartelema. Wc-istuin siellä sijoittuu ylös menevien portaiden alle niin syvälle, että siellä ei mies seisten pissi. Pidempi ihminen sai peruuttaa jo ovelta selin sisälle, sillä jo ovien korkeus on noin 175cm.
 Pikku-wc:tä emme ole purkaneet, se on edelleen ihan toimiva laitos. Parilta hätätilanteelta on pelastunut, ja pelastaa varmasti jatkossakin.  Mutta toimii lähinnä siivous ja "rojut äkkiä piiloon"-paikkana.   

Heidinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?