8. helmikuuta 2016

Pois punaisesta

Olen katsellut kotiani sillä silmällä. 
Huomasin punaisen ottaneen ylivallan. Se ei ole enää iloinen tehoste. Se tunkeutuu verkkokalvoille joka suunnasta. Sopivissa määrin punainen on iloinen, energisoiva väri.  Mutta kun sitä alkaa olemaan liikaa, siitä tulee melko aggressiivinen.  Koska maalia ei ole heti saatavilla, eikä maalausurakka nyt muutamaa päivää ennen esikoisen synttäreitä olisi muutenkaan kovin fiksua, päätin aloittaa helpoimmasta päästä.Nämä taulut ovat olleet harvinaisen pitkäikäisiä meillä. Ne on suurin osa tehty itse. Tulostettu netistä.  Täältä voit lukea niiden synnystä.  Pidän niistä edelleen kovasti, varsinkin jatkuvasti vinksalleen liukuvasta Chaplinista.   Mutta punaisen on aika poistua ja taulut saivat hieman hillitymmän ilmeen sanomalehdestä leikkaamalla taustat punaisen tilalle.
Vai mitä mieltä olette?  

Olohuoneesta punaista löytyy edelleen muilta seiniltä, matosta, tv-taso on punainen ja tämä vanha pikkukaappi.   Heti kun mahdollista se saa uuden pinnan. Mutta palataan siihen sitten myöhemmin.Heidinen2 kommenttia:

  1. Ihan kiva idea nuo sanomalehdet taulujen taustalla! :) Täytyypä tulla katsomaan kaapin muutosta kun valmistuu..

    VastaaPoista
  2. Hätäidea joka osoittautui varsin toimivaksi. Kiitos :) Heti kun löytyy miellyttävä maali, niin kaappi pääsee käsittelyyn.

    VastaaPoista

Mitä mieltä?