22. helmikuuta 2016

Ikean Klaffi kliffaa

Heipat hiihtolomalta!
Keittiökaaos jonka aiheutti hajonnut jääkaappi ajoi meidät tänään Ikeaan. Koska mullistuksen jälkeen rakas Amigo pöytäni oli vain yksinkertaisesti liian suuri uuteen järjestykseen.

Koitin kyllä vältellä Ikeaa etsimällä kuumeisesti sopivan pientä pöytää käytettynä.  Kolusin nettikaupat moneen kertaan. Niissä haluamani pöytien hinnat nousivat jo törkeyksiin. Joten aina palasin tuijottelemaan Ingatorppia ja tänään teimme kunnon Ikea päiväretken perheen kesken. Kyllä, lihapullineen ja heräteostoksineen. Yläkerta nuohottiin, alakerta nuohottiin, kannettiin keltaista kassia.  Vaihdettiin se kärryyn ja lopuksi otettiin vielä huonekalukärry varastoalueella avuksi.  Kun kerran lähdettiin, niin pitihän sitä tuoda muillekkin huonekaluja ja liinavaatteita,  Ja nähtiin jopa tuttuja.  Ja tiedättekö?  Kun hyvin pohjustaa, niin mieskin voi innostua Ikeassa ;)


Kattolamppu vielä väärässä kohdassa ja matto rutussa. Niin normaalia. Kunhan ilmat lämpenee niin voin lempata ruskean maton taas aittaan.  Mutta pöytä oli nappiostos.  Nyt mahtuu kulkemaan pöydän ympärillä ja silmäkin tykkää.
Ja silloin kuin kolmen kokoinen perheemme syö yhdessä keittiössä lisätilaa saa helposti nostamalla yksi pöytäsiiveke ylös.  Tarvittaessa vieraskin mahtunee mukaan.

Vanhaan verrattuna keittiö on ainakin vähemmän keltainen. Ja raikkaampi. Kuva on ajalta ennen keittiökaaosta ja koska mattoja ei ole, niin ilmeisesti kesä aikaa.  Hei hei Amigo.  Minulle tulee ikävä. Olit kuitenkin rakkain pöytäni!  Lupaan etsiä hyvän kodin.
Heidinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?