12. lokakuuta 2015

Uusia tuulia tulossa. -Voi jee!

Iloisena voin kertoa blogini saaneen ensimmäisen yhteistyökumppanin.


  Etukäteen voin kertoa olevani hyvinkin iloisesti yllättynyt, sillä siitä huolimatta että pidän suunnattomasti sisustamisesta, tuunailusta, remppaamisesta ja kaikesta siitä väliltä, en ole siisti.  Enkä pidä siivoamisesta. Piste.    Ja kuitenkin tässä saattaa käydä niin, että tämäkin laiskuri innostuu. 
Sillä sen lisäksi, että kyse on puhdistusaineesta, kyse on myös ympäristöystävällisyydestä, kotimaisuudesta ja osin myös allergiakoteihin sopivista, tuoksuttomista puhdistusaineista.  Ja vähättelemättä lainkaan sitä, että jos siivoaminen on helppoa, välineet ja puhdistusaineet helppokäyttöisiä, niin siivouskin on helpompaa.

26.10 alkaen vietetään myös valtakunnallista Tuoksutonta viikkoa. Kerron lisää siitä miten Kiilto liittyy tähän aiheeseen sekä tietenkin siitä miten minä saattanen saada hieman puhtia kodin puhdistukseen.   Lisätietoja tuoksuttomasta viikosta löydät helposti  Allergia- ja Astmaliiton sivulta täältä. KLIK. 
Vähäx Vaikeeta? on ilmoittautunut mukaan kampanjaan, sillä vaikkei meiltä yliherkkyyttä löydy vielä, se ei tarkoita etteikö kuka tahansa perheestäni voi altistua ja herkistyä. 
Kun huomioimme itsessämme sekä käyttämissämme tuotteissa tuoksut ja sitä kautta turhat lisäaineet, niin lopulta myös luonto kiittää.

Osallistua voi myös Instagramissa hashtageilla; #tuoksuyliherkkyys  #tuoksuton #tuoksutonviikko #tuoksutkoliikaa

Tämmöisellä asialla tänään. Palataan aiheeseen piakkoin.

Heidinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?