11. lokakuuta 2015

Tämän viikon kirpparilöydöt

Nyt minulla on ihan oikea ja pätevä syy nuohota kaikki kirpparit joita eteen sattuu.  Sillä miehen tuleva Halloweenasu pitää saada kasaan.  Siinä sivussa tehtävät löydöt ovat tietenkin pelkkää plussaa.  Eikä haittaa jos asu pitää raapia kasaan useamman kirpparin antimista.

Pienen kultaisen värisen kynttilän jalan löysin ruokahuoneen pöydälle. Riipukset ovat lasia joten arvelin kynttilän jalan olevan vähintäänkin hintansa väärtti. Kokonaisen euron jouduin maksamaan.   Ajattelin ensin maalata sen valkoiseksi kuten kattolamppu, mutta koska se istuu niin hyvin pöydälle ja ruokahuoneeseen, se sai armoa. 


Mariannepurkista ihan oikeasti maksoin ainoastaan 3e.  Hieman googlailtuani kävi ilmi, että jotkut kehtaavat pyytää parhaimmillaan jopa 20e... Pienemmästä Aarikan punaraitapurkista maksoin aikanaan sen 4e.  Silloin en tiennyt niiden olevan jotenkin erityisen suosittuja vaan ihastuin sen pirteyteen.
  Googlen kautta opin myös sen, että Aarikan purkeissa on hieman leveämmät raidat kuin Marianne purkeissa ja pohjassa tietenkin lukee Aarikka.

Finlayssonin pieni pikku Myy käsipyyhe 1,5e. Koska Muumit <3 

 Sain kymmenen vuotiaana lahjaksi Muumipussilakanan. Sama pussilakana on edelleen käytössä ajoittain, joten jotain se varmasti kertoo Finlayssonin laadusta. Sillä käyttöikähän pussilakanalla on jo 25-vuotta...

Miehen asuun olen vasta löytänyt yhden paita ehdokkaan. Hyvä syy lähteä jälleen penkomaan.

Aurinkoista sunnuntaipäivää!


Heidinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?