18. lokakuuta 2015

Kiiltoa kotiin?

Huom! Tämä teksti sisältää tuotesijoittelua.
En voinut vastustaa kiusausta aloittaa tuolla lauseella.

Sain tässä muutama päivä sitten paketin, sisältäen Kiilto Kodinpuhdistusliina - apilankukka sekä Kiilto Airi Kylpyhuoneenpuhdistaja sprayn.  Voinen paljastaa, että olin itse yhteydessä KiiltoCleaniin ja kerroin olevani halukas yhteistyöhön, mutta paljastin myös huonot siivoustaitoni ja -haluni.  Että siivouksen on oltava helppoa ja mielellään vielä ympäristöystävällistä.Iloinen yllätys odottikin heti aamulla s.postissa ja siitä seuraavana aamuna postinjakaja jo toi paketin. Ja olin hyvin mielissäni sisällöstä; toiveeni oli kuultu. Saman tien lähti puhdistusliina viuhumaan. Apilankukka puhdistusliinat tuoksuvat sopivan miedosti kukkaiselle.  Ei liian vahvasti tai keinotekoisesti.

 Ennen.

 Jälkeen.


Vaikka liinalla saa mukavasti pyyhittyä pinnat, ihan (meidän) keittiöpuhdistukseen se ei ehkä ole optimaalisin. Mutta katosi jääkaapin kahvasta sormenjäljet sekä muu möhnä. Samoin lieden namiskoiden ympärystä oli helppo puhdistaa.  Nämä jäävät kuitenkin käyttöön, ensisijaisesti siksi, että ne ovat helppoja, eivät nuhjaannu heti ensimmäisellä pyyhkäisyllä, tuoksuvat miellyttäviltä ja mikä parasta sekä pääsyy verrattuna muihin liinoihin joita tiedän; ne voi kompostoida!
Luulen, että loppusijoituspaikka tulee olemaan kuitenkin makkarissa yläkerrassa, jonne harvoin jaksan kantaa siivous- tai pölyliinoja. Vaan nytpä ne tulevat olemaan siellä valmiina.  Vapise vanha minä! :)

Sitten seuraavana aamuna kesken aamurituaalien kylppärissä silmiini osui Kylpyhuoneen puhdistus spray, enkä voinut jättää kokeilematta.  Suihkuttelin käsienpesualtaaseen puhdistusainetta ja annoin vaikuttaa sen verran, että ehdin laittaa ripsiväriä. Sitten nappasin kuivan mikrokuituliinan ja pyyhin altaan. Lopputulema alla nähtävissä.

 Ennen.

 Jälkeen.
Jopa kalkkirantua irtosi lyhyen vaikutusajan jälkeen.
 
Sitten siivoukseen tulikin työpäivän mittainen tauko.  Ja pari muuta puuhaa...
Mutta sitten käsittelyyn pääsi suihkuhana sekä lasikaakeliseinä.
 
 Ennen.

 Jälkeen.


  Ennen.

 Jälkeen.
 
 

 Ennen.

 Jälkeen.
 Myös peili putsaantui siinä sivussa melkein kuin itsestään.
 
 
 
 Voittaa kyllä muutamat kilpailijansa. Ja on todella tuoksuton kuten luvataan.  Melkoinen mainospuhe. ;)   Miinuksiakin löysin kyllä muutaman, tasapuolisuuden nimissä.  Puhdistusaine tulee vaahtomaisena ja melko ponnettomasti. Tasaista suihkejälkeä on hankala saada.  Vaahto on myös melko vetistä, joten painovoima ottaa tilanteen haltuun välittömästi.
 
En tiedä antaisinko miinusta myös siitä että tuoteaineluettelo pitää hakea netistä, se ei ole pullossa, sillä se kuitenkin on löydettävissä täältä. Koska ostopäätös tapahtuu kuitenkin yleensä kaupan hyllyllä jos tuote ei ole entuudestaan tuttu ja aineita on sen verran lyhyt listä, että kyllä se pulloon mahtuisi.
 
 Kiilto Airi on hajusteeton, väriaineeton, Allergia- ja Astmaliiton hyväksymä, sekä vielä biohajoava.
 Itse pakkauksen hävitysohjeet pitäisi löytyä kotisivuilta, mutta ovat kyllä hyvässä jemmassa. En ole vielä onnistunut löytämään.  Mutta eipä tuo haittaa.  Kun pullo tyhjenee, niin kyllä sille jatkokäyttöä löytyy. Vaikka tämän itsetehdyn puhdistusaineen pullona.  Että kaatopaikka ei ole ainoa vaihtoehto.
 
Airi asustaa nyt kylppärissä, tykkäsin.
 
Heidinen
 
 
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?