14. lokakuuta 2015

Erioilia Aisteille sekä kisavinkkiä

Kerroinkin jo yhteistyöstä KiiltoCleanin kanssa. Puhuin puhdistusaineista ja siivouksesta. Mutta lisäyllätys löytyi tänään postilaatikosta.  Ja innostuin jopa vielä enemmän.

Sain kokeiltavakseni KiiltoCleanilta näitä ihania Aisti Erioil voiteita.  Muistan jo omalta päiväkotiajaltani Erioil purkit joita hoitajilla oli käsienpesualtaan yläpuolella. Ja aina joskus me lapsetkin saimme käsivoidetta siitä jännittävästä pyöreästä purkista.  En tietenkään osannut vielä lukea, mutta tunnistin kirjaimet. Erioil oli purkissa kirjoitettu kahteen kertaan siten, että nimen saattoi lukea purkin ollessa oikeinpäin tai ylösalaisin.   Taisinpa kerran kinatakkin yhden kaverin kanssa miten päin purkki pitäisi olla.

Nyt 30-vuotta myöhemmin Suomalainen Erioil- sarja on saanut uuden nimen Aisti ja ulkonäkö on muuttunut. Koostumuksen luvataan olevan sama.  Olen iloinen, että löysin nämä uudestaan.


 Uskaltaisinkohan sanoa, että kyllä se tuntuu samalta?  Ainakin tuntuu hyvältä. Voiteet imeytyvät nopeasti ja jättävät ihon miellyttävän tuntuiseksi. Varsinkin käsivoide jättää kosteuden tunteen ja kädet tuntuvat pehmeiltä sekä tuoksuvat raikkailta hyvin pitkään.  Olematta kuitenkaan tahmeat tai nihkeät.

Jalkavoiteesta minulla ei ollut mitään aijempaa kokemusta tai edes mielikuvaa. Ennen uusiutumistaan se on tunnettu hauskalla nimellä; Erioil Kevytjalkavoide. Koostumus on selkeästi raskaampaa kuin käsivoiteessa tai kosteusemulsiossa, mutta ensikertalaiselta tuntuu hyvälle.  Ja mintusta kun pidän, niin minttuinen tuoksu helli myös mieltä.

Instagramissa on muuten menossa myös #aistielämä kilpailu.  <-- Linkistä löydät tarkemmat säännöt.

Kuvaa ja jaa sinulle tärkeä asia, jonka haluat tuntea ja aistia täysillä – toisin sanoen asia, jonka takia haluat pitää itsestäsi huolta. Pääpalkintona on 200 euron lahjakortti valinnaiseen kauneushoitolaan sekä lisäksi arvomme joka viikko yllätyspalkinnon, jonka julkaisemme viikoittain Instagramissa @aistielama.
  1. Ota kuva sinulle tärkeästä asiasta.
  2. Jaa kuva Instagrammissa ja merkitse se tägeillä: #aistielämä @aistielama
  3. Haasta vielä mukaan kaksi kaveriasi, niin olet mukana kilpailussa.
Kilpailu on voimassa 2.10.-15.11.2015 välisenä aikana.

Tätäkin mölliä pystyi halimaan sekä hellimään hyvin nopeasti rasvailun jälkeen. Ei liimaantuneet koirankarvat iholle.

Ja niistä puhdistusaineisiin palataan piakkoin. Ensimmäiset kokeilut on jo varovasti tehty. Kohta uskaltaa panna jo hösseliksi . ;)

Heidinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?