10. toukokuuta 2016

Kesän korvilla

Olen laiminlyönyt blogiani reilun kuukauden. Päivittäin se on ollut mielessä, hieman stressannutkin, mutta mikään täällä puolen ruutua ei ole ollut minusta jakamisen arvoista.  Kaikki kesken- kausi jatkuu, eikä minusta ole reilua aina vain esitellä keskeneräisyyksiä tai suunnitelmia.  Vuoden aktiivisen bloggaamisen jälkeen, tuntui myös etten halua aloittaa samojen juttujen kiertoa uudelleen.  Juhlimme Vapun ja Äitienpäivän.
Mutta nyt kun kelit ovat ihanimmillaan, koko kesä on edessä ja vielä vapaapäivät ovat sallineet elämän siirtyä pihalle, tuntui nyt olevan hyvä aika palata :)

Pihaa on siivottu, raivattu ja haravoitu. Viimevuotisen kasvimaan olen lähestulkoon kokonaan purkanut. Siirsin osan toiselle puolen pihaa, jonne paistaa koko päivän aurinko ja osan varastoin.
Vuodentakaisen lavapuutarhan näet täältä ja täältä. 

Nyt se nurkka pihaa näyttää tällä hetkellä aika lohduttomalta, eikö?  Kuvassa se sentään kylpee aamuauringossa. Mutta aamuaurinko ei oikein riitä, jos satoa mielii. Eikä niistä kotiloistakaan apua ollut.Tulevalle kesälle on laatikot kasattu pihan etelä puolelle. Jos minä en avomaankurkkujani nyt saa, niin johan on kumma.Nurmikko rehottaa jo villinä, mutta ruohonleikkurit ovat vielä huoltamatta.  Olen kuitenkin iloinen, sillä viime heinäkuinen Operaatio raparperin pelastus on onnistunut ja siirtotaimi on alkanut vahvan kasvun.Vihdoin pääsin myös vaihtamaan ruskeat ja kuivat kanervat pihatien juuresta polkupyörään. Harkitsin ensin muovikukkia polkupyörään, sillä epäilen jaksanko käydä kastelemassa kukkaparkoja, mutta muovikukat näyttävät maksavan suhteettoman paljon. Kirpparillakaan en niihin ole törmännyt.   Mutta onhan aidot aina aidot.
 Uskaltaisinkohan luvata palata ruotuun ja päivittäväni taas säännöllisemmin blogia?  Lupaan ainakin yrittää.

Ihanaa toukokuuta


Heidinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?