8. huhtikuuta 2016

Virkattu liina villatakkiin

Kävi tässä päivänä eräänä, että virkkasin liinan.  
Olin kuitenkin mennyt ohjekierroksissa sekaisin huomaamatta asiaa ajoissa. Joten liina ei ikinä laskeutuisi tasaisen kauniisti ja suorana millekkään vaakasuoralle pinnalle.

Liian laiskana purkamaan ja liian pihinä heittämään melkein hyvää pois, keksin ommella sen villatakkiini. Väritkin mätsäsivät yhteen.   Virkkasin vielä muutaman pikkuliinan kaveriksi, ommellen nekin kiinni takkiin.
Ikävä kyllä niin vanhasta, käytetystä villatakista ei saa hyvää kuvaa. Mutta pointin varmaan ymmärrätte ja uskotte sanaani. Takki on minulla yleensä töissä lämmikkeenä, se on riittävän lämmin, iso ja muodoton.  Helppo ja nopea pukea. Sillä tarkenee vähän aikaa ulkonakin tarvittaessa ja yövuorossa ehdoton. Se ei ole niin hieno, että siitä tarvitsisi yhtään kantaa huolta.  Joten se täyttää tarvittavat kriteerit ja on siten muutaman muunkin työkaverin suosiossa ;)
Nyt tykkään työtakistani vielä enemmän.  Liinat on virkattu kaikki Novitan virkkauslangalla ja kuokulla nro 1.  Ja luulenpa, että villatakkiin alkaa kasvamaan lisää virkattuja "kukkia" niinä hiljaisina yövuoroina kun mitään muutakaan tehtävää ei ole.

Heidinen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?