13. toukokuuta 2016

Blogger Regocnition Award

Taisi olla vielä huhtikuu kun Taru Another Story - blogista antoi minulle tunnustuksen, Blogger Regocnition Award.  Iloinen yllätys, sillä aina välillä unohdan, että joku muukin saattaa vierailla täällä.  Vaikka aikaa meni, niin en unohtanut sitä.  Kiitos Taru!


 
Ohjeet palkinnonsaajalle:
1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnonsaajiksiMiten aloitin bloggaamisen?    Itseasiassa jo 2012. Siitä ei ole vain enää todistusaineistoa enempää kuin kyseiseltä vuodelta säästämäni videolinkki. Aloitin blogin tupakoinnin lopetuksen tueksi. Ikään kuin kanavaksi johon purkaa sen kaikki ahdistus, ilo, tuska, työ ja ... kaikki.    Aktivoiduin uudestaan noin vuosi sitten ja tulos on teidän kaikkien nähtävillä.  Nimi blogissa on pysynyt samana, sillä yleensä kaikki vaan on vähän vaikeeta.

Mitä ohjeita voisin antaa aloittelevalle bloggaajalle?  
Aloittaessasi olet varmasti miettinyt jo suurin piirtein aiheen ja nimen blogillesi. Kun sen lisäksi kirjoitat siitä mikä on sinulle tärkeää ja pysyt uskollisena itsellesi, niin se riittää!   Kaikki muu oppi ja taito tulee ajan kanssa. Jos lähdet hötkyilemään ja haaveilet nopeasta superstaran maineesta, niin todennäköisimmin olet jo väärällä tiellä.  Ellet sitten tiedä jotain mitä minä en vielä ole keksinyt ;)

Sitten minun pitäisi keksiä 10 bloggaajaa palkinnon saajiksi... Hhh huh!
Nyt on pakko sanoa, etten taida kehdata nyt vaivata ketään henkilökohtaisesti.  Paitsi...

Jos sinulla on blogi ja luet tätä; Olet haastettu!

Kun olet tehnyt postauksesi, käy ilmoittautumassa kommenttikenttään niin tulen samantien katsomaan.  Sillä ei ole mitään väliä minkälainen blogisi on. Olen kiinnustunut näkemään löydänkö lisää luettavaa.  Ehkä juuri sinun ajatuksiasi?


Heidinen


4 kommenttia:

 1. Onnea tupakoinnin lopettamisesta! Ei oo mikään helppo homma...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pakko kyllä myöntää, että olen lopettanut jo toistamiseen ja nyt koukussa nikotiinipastilleihin ;)Että ei tosiaan ole helppoa.

   Poista
 2. Tälläsen mä sain aikaseks :) -> http://hiussuortuvia.blogspot.fi/2016/05/blogger-regocnition-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että otit haasteen vastaan :) Kiitos

   Poista

Mitä mieltä?