16. toukokuuta 2016

Kesään virkattu pontcho helposti


Lauantai oli se päivä kun satoi ja satoi.  Kun pakolliset kauppa (ja kirppari) kierrokset oli tehty, niin päivää oli silti hyvin pitkälti jäljellä.  Kirpparilta olin löytänyt itselleni kesämekon ja sen innoittamana aloin etsiä nopeaa ja helppoa mallia pontchoon, sillä mekko on hihatonta mallia eikä meidän kesässä pärjää ilman lämmikettä kuitenkaan.   Löysinkin kivan mallin DROPS Desingn- sivulta.  Voit käydä kurkkaamassa ohjetta täällä.      Itse seurasin ohjetta mukaillen, sillä käytin pois vanhat jämälankani mm. Novitan puro, Novitan bambu ja joitakin vyötteensä jo hukanneita puuvillalankoja.Alkuun tein hieman pienempiä pylväitä joita sitten loppua kohti pidensin. Koukun kokona 4.

Oli mukava virkata katsellen samalla telkkaria, sillä todellakaan tällä mallilla ei tarvitse kokoajan laskea silmukoita tai seurata silmä kovana ohjetta.  Lauantaina siis iltapäivällä aloitin ja sunnuntai-iltana virkkasin viimeiset kierrokset.
Näiden kaveriksi löytyy vielä virkatut (tai sen näköiset) saapikkaat sekä ballerinat, mutta koska kamera päätti haluta välittömästi lataukseen, jäi niistä kuva ottamatta.

Heidinen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?