18. maaliskuuta 2016

Pannukakun makuinen juustokakku :P

Miten meni niin kuin omasta mielestä....?
Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.  Minulla on tänään synttärit. (kiitos kiitos)
Piti viedä työkamuille kakkua joka ei olisi mitenkään ällömakea.  Mutta kävikin niin, että tämä kakku jäi jääkaappiin ja ostin työmatkalla Salesta Unelmatortun.
Tarvitseeko edes selittää?
Halusin kertoa tämän teille, sillä jos haluatte vaihtelua pannukakkuun niin tässäpä olisi.  Maistuu meinaan kovastikin pannukakulle, kylmänä.  Hillon kanssa voisi olla jopa ihan syötävää.  Jos ei välitä murenevasta näkkäripohjasta.

Kuvassa on myös jotain ihanaisen mieltä lämmittävää. Nimittäin tuo pikkuliina.  Sain sen ystävältäni syntymäpäivälahjaksi. Ystävä oli tullut työpaikan parkkipaikalle odottamaan lahjan ja kukkapuketin kanssa. Ihana yllätys, johan jäi työmietteet samantien.  

Mutta siihen juustokakkuun.  Ohje on Lidlin Myllynkivi näkkäripaketista.  Lataan teille ohjeesta kuvan, sillä olisi liian traumaattista alkaa kirjoittamaan sitä uudelleen.  Teen vkl:na uuden herkun, jospa se onnistuisi.Nyt lopun syntymäpäivääni vietän joko siivoten tai löhöillen. En ole vielä päättänyt. Ihanaa.

Heidinen


3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin ja oikein ihanaa synttäriä!!

   Poista
  2. En kokeillut, mutta uskon että mikä tahansa hillo sopii kaveriksi. Puolukka ehkä parhaiten tuon pohjan kanssa. Ja kiitos :)

   Poista

Mitä mieltä?