2. maaliskuuta 2016

Pientä fiksausta

Hmmm...  D-c Fix ei ole mun juttu. Jotenkin se tuntuu huijaukselta, en osaa selittää sen tarkemmin.

 Ostin silti vielä yhden rullan tarpeeseen saada punaiseksi maalattu taso muutettua.  Ei siitä väri vähentynyt mutta sopii nyt paremmin tilaan.  Seinäke on samassa tilassa tämän (klik) projektin kanssa. Joten kun punaiset seinät ja ovet vaihtoivat väriä, niin tasokaan ei sopinut enää paikalleen.

Vielä nuutunut tulppaanikimppu paikalleen ja Done! Ei ihana, mutta parempi.

Kas tässä; ensin ja sitten kuvat.

Meinasin ostaa alun perin ihan toisenlaista D-c Fix kalvoa tasoon ja peittää myös tuon kultaisen alueen seinällä, mutta tytär oli ehdottomasti sitä mieltä että kultaus säilytetään. Joten teimme kompromissin.     Alun perin kultaisella alueella oli erikokoisia ja -värisiä valokuvakehyksiä sikinsokin, mutta kun löysin tuon peilin kirpputorilta poistin kuvat ja keräilemäni vanhat avaimet löysivät ja löytävät jatkossakin paikkansa peilin ympäriltä.

Heidinen

2 kommenttia:

  1. Tiedän mitä tarkoitat. Kun se ei ole "aitoa". Minäkään en kovin suurille pinnoille sitä laittaisi. Sellaiset pienet tuunaukset on ok. Jotain pientä minäkin täällä fixaillut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä pienemmille alueille se sopii paremmin. Ja ikkunakalvot ovat sitten ihan erikseen, ne ovat nättejä ja niitä on helppo asentaa ja tarvittaessa vaihtaakin. :)

      Poista

Mitä mieltä?