6. joulukuuta 2015

Vanhan vitriinihyllyn tuunausta

Tori.fi:stä bongasin aivan ihanan kirjahyllyn, lasisilla liukuovilla ja hinta 20e. Ilmoitus oli ollut jo jokusen tunnin ja arvelin sen menneen kaupaksi, mutta epätoivoisesti kuitenkin laitoin viestiä myyjälle. Ja mikä onni!  Kaupat tuli. Olin eka! Jee!  

Kotiin päästyä keksin heti mitä tehdä ja puolen tunnin kuluttua homma oli valmis.  Tapettia ostin kesällä 2e/rulla, liisterit ja muut tarvikkeet löytyi myös omasta takaa valmiina.


Myynti-ilmoituksen kuva:


Vaikka lopputulemalta tapetointi ei näy laisinkaan sillä siitä tuli kuitenkin kirjahylly. Mökkimme on sen verran kompakti, että uuden huonekalun tullessa alkaa monessa huoneessa hurja kalustepyöritys. Paikkoja etsitään. Jostain pitää luopua ja jollekin tarvitaan uusi käyttötarkoitus.
Vitriini korvasi olkkarissa valkoisen korkean vitriinikaapin, joka lähti ruokahuoneeseen etsimään paikkaansa.  Siellä on myllerrys kesken, mutta kuvia tulee kun paikat löytyvät.  Jouluaattoon asti aikaa ;)  Tyttären isosedältä saama lahja on paraatipaikalla.HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ 2015!


Heidinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?