13. joulukuuta 2015

Malmgårdin markkinoilla

Tänä viikonloppuna järjestettiin kaksipäiväiset Joulumarkkinat Malmgårdin tiluksilla. Käytössä oli oma puoti, panimon tiloja, isossa vanhassa hallissa sekä ulkona.  Kun tänä aamuna sinne menimme oli ihmisä liikkeellä runsaasti.  Onneksi kartanon mailla oli riittävästi parkkitilaa ja tehokkaat pysäköinnin ohjaajat.
Itse päärakennustakin sai ihailla vähän kauempaa. Harmi vain että lumi puuttui.

Yleisöä oli paljon, mutta niin oli myyjiäkin. Tarjolla oli käsitöitä, ruokaa, juomaa, mausteita... kaikkea.  Kun torstaina kävimme Tallinnassa vanhan kaupungin joulutorilla, niin siihen verrattuna Malmgårdissa oli paljon enemmän valinnanvaraa ja varmasti jopa myyjiäkin.
Aamun kiireessä unohdin ottaa kameran mukaan, joten on tyytyminen Lumian kuviin.  Kovasti en kehdannut pöytiä kuvata, mutta mieli olisi tehnyt. Lähiseutu on näköjään pullollaan todella taitavia ihmisiä.Meidän mukaamme lähti Saaremaan hirvimakkaraa (vähän kauempaa tämä tuote), Malmgårdin omaa luomukaurahiutaletta sekä lakua.  Aloeveran fluoritonta hammastahnaa, Suutarinlohi- ja mätisilakkaa joulupöytään ja sitten ne parhaimmistot jota kannattaa hakea vähän kauempaakin. 

Huhtasrinteen lakritsi&hujanaa Askolasta, kotikylästä ja Kal`s Extra vahvaa sinappia Lapinjärveltä.  Sinappi on niin tujua, että varmasti ilma kulkee sieraimissa jo pienen nokareen jälkeen.   Sinapista ja Malmgårdista olen kertonut aijemmin jo täällä

 Hunajaan saimme ensimmäisen kosketuksen vasta tänään ja yllätys oli suuri huomata että omassa kotikylässä löytyy jotain näin hyvää. Löysin kotisivutkin nopeasti, tuotteissa löytyy. Lisää voit käydä lukemassa täältä 
Onnistuneiden Joulumarkkinoiden jälkeen oli suunnattava jo suoraan töihin. Kotiin tullessa palanen hirvimakkaraa ja vielä voisi keittää iltayöteetä ja lisätä siihen lakritsinen twisti ;)

Heidinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?