19. syyskuuta 2015

Vanish Gold -buzzadorin testi
Pääsin mukaan Buzzadorin Vanish Gold - kampanjaan.  Vielä samana päivänä sain tiedon kun tein itse pyykinpesuainetta.  Ja muutaman viikon sisällä paketti tuli.Kavereille jaettavia näytepussejakin tuli runsaasti.   Se on aina positiivista.    Lisäksi mukana oli tehtävä, joka toimii samalla kilpailuna. Piti tehdä tahratesti ja sitä varten tuli jopa valkoinen kangaspala.  Palataan siihen pian.  Sain itselleni koko purkin Vanish Goldi Oxi Actionia ja olen joka koneelliseen sitä lisännyt. Lupaa poistaa tahrat 30 sekunnissa, tiedä häntä. Mutta kyllä se pyykin vähintäänkin kirkastaa. Bakteereitakin lupaa tappaa.  Ohjeita, vinkkejä ja kokonainen tarhanpoisto- opas löytyy muuten täältä.

Vain yksi ihminen kohteliaasti kieltäytyi ottamasta vastaan näytepussia. Ei auttanut vaikka kerroin sisällön olevan hajusteetonta, Joutsenmerkitty sekä Allergia- ja astmaliiton suosittelema. (Jokin tuotteessa kyllä haisee, mutta ei kovin pahalle ;) )   Nyt vain toivon, että kaverin muistaisivat myös käydä vastaamissa siihen kyselyyn.   Eräässä toisessa kampanjassa näytteitä oli jaettavaksi todella paljon.  Kaikista ihmisistä ehkä 2 kävi kyselyyn vastaamassa. Se oli hieman kurjaa.

SITTEN SIIHEN TAHRATESTIIN;


Mukana tulleeseen kangaspalaan hieroin mm. huulipunaa, ripsiväriä, puolukkasosetta, majoneesia, voita, punaviiniä, öljyä, ketsuppia.     Lisäsin testiin vielä mukaan harsokankaan jota käytin puolukkamehun siivilöintiin sekä valkoisen kasvopyyhkeen jossa oli meikkitahroja.

Tässä tulos. Likakuva on kyllä otettu keinovalossa ja päivänvalossa taas puhdaskuva, mutta tulokset ovat selkeät.  Kaikki muu lähti, paitsi puolukka jätti muistoja molempiin kankaisiin.  Kasvopyyhkeestä lähti päiviä vanhat meikkitahrat, mutta näytekankaaseen jäi aavistus ripsiväriä.

Muussakin pyykinpesussa pyykki oli kirkkaampaa. Joten olen tyytyväinen. Täytyy ensi kerralla kaupassa katsoa mitä purkillinen maksaa. Sitä tietoa ei tullut paketissa.  Ostan jatkossakin, jos hinta on kohdallaan. Muussa tapauksessa saavat pitää "tunkkinsa" ja jatkan ruokasoodan käyttöä. Vaikkakin voin kyllä suositella!

Heidinen


p.s
Buzzadorina oleminen ja "buzzaaminen" on oikeastaan melkoisen mukavaa. Jos pääsen mukaan kampanjaan, saan paketin jossa on kyseistä tuotetta, itselleni ja usein myös jaettavaksi muille. Käytän ja tutkin sitä, sekä Buzzadorin sivujen kautta teen väliaikaraportteja ja viimeiseksi loppuraportin. Sosiaalisessa mediassa voi jakaa kuvia hashtageilla.  Kuten tässä kampajassa käytössä ovat #vanish #vanishgoldbuzzaus #buzzador
Melko usein kuvia jakamalla ottaa osaa kilpailuun, muuten tästä mainostamisesta ei makseta mitenkään. Enkä rahan takia olekkaan mukana. Vaan pääsen kokeilemaan uusia juttuja ja saan sanoa niistä rehellisen mielipiteeni.   Jos tuote on hyvä, ei minua haittaa olla ollenkaan ilmainen mainoskanava. Jos tuote on paska, tuleepahan sekin sanottua.
    Jos kavereille on jaettavia näytteitä, niin heille voi antaa mukaan kortin jossa on osoite kyselyyn. Näin hekin saavat sanoa siitä mielipiteensä, sekä buzzaaja saa lisää pisteitä sen mukaan mitä useampi kaveri käy vastaamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?