30. syyskuuta 2015

Taas makkarissa myllätään.

 Heinäkuussa viimeksi yritin luoda omaa makkaria viihtyisämmäksi, mutta pidemmän päälle se oli yhä liian levoton. Huone jäi silloin tällaiseksi;

 Heinäkuun postaus on täällä.   Sieltä löytyy siis lisää kuvia.
Tyttären huoneen tapetointi osoittautui niin helpoksi ja mukavaksi, että aloin etsiä tapettia myös omaan makkariin, päätyseinään.  

Ostin ensin mustaa, kultaisin kuvioin.  Kotona ne näyttikin sitten hieman yliampuvilta matalaan pieneen makuukammioon.  Onneksi maksoin niistä erittäin vähän...   Sitten lopulta parin päivän päästä löysin K-raudasta sen Oikean!

Laitoin vielä tilaukseen uudet verhot Jotexilta vaatesäilytyksen eteen. Luonnonvalkoiset Grace-sivuverhot maksoivat 10,90e paketti.  Verhojen tultua väri osoittautui hieman keltaiseen/kultaiseen ja pinta aavistuksen kiiltävä. Aivan loistavaa!  

Ja mikä parasta.  Hyväntekeväisyys kirpparilta löytyi nurkasta purettuna jotain jota en varsinaisesti etsinyt, mutta jonka tiesin sillä sekunnilla lähtevän mukaani.  Nimittäin SE sänky. 95e jouduin maksamaan, mutta mielestäni  oli rahan arvoinen.

Lopputulema on jotain tälläista:

  En ymmärtänyt tilata ikkunaan uusia verhoja, sillä vasta ripustaessa niitä takaisin huomasin puhtaanvalkoisen olen liian kylmä väri tapettia vasten. Onneksi laatikosta löytyi kultaista organzakangasta verhojen päälle pehmentämään tunnelmaa. Saavat kelvata siihen asti, että raaskin taas ostaa verhoja.

 
hups. Sukkalaatikko jäi vähän auki...


Mummun itsetekemä kansallispuvun hattu pääsi pois vintiltä.  Vielä kun saisin koko puvun jotenkin kauniisti esille. <3  Esillä myös työkaverin ja rakkaan ystävän lahjaksi virkkaamat pikkukorit.

Tuunaamani kampauspöytä (vanha kirjoituspöytä) ei tunnu sopivan enää joukkoon.  Etsinnässä onkin siis vanha retro kampauspöytä. Mielellään ruskea tai vanhan valkoinen.
Jakkara on myös kirppariostos. Kenkä- ja Ikean laatikoissa on helppo säilyttää pikkutavaraa. Suurin noita tosin syö parittomat sukat.  Siitä sitten aika-ajoin kaadetaan kaikki ulos ja katsotaan löytyykö pareja.


Verhojen takana on vaatesäilytys. Se on osoittautunut ehdottomasti parhaimmaksi ja käytännöllisimmäksi ratkaisuksi kuin ovelliset vaatekaapit.  Vintin ovi jää sermin taakse piiloon.
 Ja korisärjestelmähän se siellä.  Enempää ei kehtaa verhon takaa näyttää.


 Oliko onnistunut muutos?  Ainakin toistaiseksi olen itse jälleen tyytyväinen.

Heidinen1 kommentti:

  1. Herranen aika... Vaikka oikoluin ja oikoluin vielä uudestaankin, niin kirjoitusvirheitä vain vilisee. Tämän kerran laitan äivotärähdyksen piikkiin. Seuraavalle kerralle pitää keksiä varmaan jo toinen syy. :)

    VastaaPoista

Mitä mieltä?