14. syyskuuta 2015

Teiniytyvä tytön huone

Lopulta tuli se aika, jota pelkäsin.  Vaaleanpunaiset seinät saivat lähteä...  Osa seinistä tapetoitiin, osa maalattiin. Maalia meni neljä kerrosta ennen kuin pinkki(ja liila) suostui luovuttamaan. Itsestä tuntui erikoiselta, kuin olisi toisen lapsuutta maalannut pois.
  Ovi maalattiin.  Kalusteet tyttäreni halusi säilyttää entisillä paikoillaan, mutta kesän aikana hän on käynyt tavaroitaan läpi, karsinut ja uusinut. Kasvanut.  Yhdessä olemme miettineet tulevia värejä, ainoastaan mustat seinät kielsin äidin diktatuurina.

Molemmat ihastuimme tapettilöytöön. Kaksi rullaa poistokorista riitti loistavasti meidän tarpeisiimme.  Harmi, että kuvassa ei pääse loistamaan. Valkoisilla kohokirjaimilla olevat kaupungit lähes häviävät.  Hopeiset ja harmaat kaupungit tuntuvat tulevan irti tapetista, harmaa on myös kohokuvioitua.
Tyttäreni valtakunnassa vielä kesän 2015 alussa näyttää melko.... no, lapsekkaalta? Näytän teille ensin- kuvat ja lopuksi koko muutoksen.

Ensimmäisessä kuvassa on nähtävissä valkoinen nurkka, koska siitä purimme jo keväällä kiinteän vaatekaapin.  Tytär sai oman pienen vaatehuoneen vinttikomeroon, joka eristettiin lämpimäksi.Ruusukkeiden ja verhon takana oleva ovi johtaisi meidän makkariin, mutta on poissa käytöstä.
 
 
Lopputulos olkaa hyvä;
 
 
 


Seinillä on tyttären itse ottamiaan valokuvia.


Vieraspatja/rahi  tarvitsee uuden hupun, sillä punainen on huoneessa väistyvä väri;)  Puinen arkistokaappi kätkee sisäänsä kirjat. Se on löytö huutonetistä, kuten myös pukeutumispöytä.  Nojatuoli on tilattu ON24 - verkkokaupasta muutama vuosi takaperin.

 
 


Muutamaa lautapeliä lukuunottamatta leluja ei enää ole.  Pehmoleista on jäljellä enää vain se rakkain ja heppahöperö voi olla hukkumatta hevostavaraan.   Lopputulokseen ovat sekä mamma, että juniori tyytyväisiä.  Toteutuskin oli itseasiassa hyvin helppoa, kun tämän talon huonekorkeus ei edes tikkaita vaadi.


Heidinen
6 kommenttia:

 1. ooh, ihanaa tapettia! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkäsin ettei se sovi noin matalaan huoneeseen. Onneksi sopi. :) Kiitoksia.

   Poista
 2. Aivan ihana tapetti. Vaikka olikin viimeiset rullat, niin silti kysyisin mistäköhän löytyi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rtv:ltä ostin, harmikseni en säästänyt edes tapetin nimeä/merkkiä.

   Poista

Mitä mieltä?