8. syyskuuta 2015

Väliaika; "kahvia ja pullaa"

Kotona mennään jälleen "kaikki kesken" vaihetta.  Munapaasto kaatui seitsemäntenä päivänä, mutta siitä on jatkettu iloisesti karpaten, vähähiilihydraattisesti.  Vähän ne munat ällöttää edelleen, mutta kyllä niitä edelleen syö.  Mies lopetti paaston kolmannen päivän jälkeen, mutta onpa pysytellyt hänkin samalla ruokavaliolla ja ainakin turvotus on lähtenyt hältäkin.
 

Tekstiä ei nyt tahdo oikein syntyä.  Haluaisin esitellä jotakin valmista, enkä vain suunnitelmia.  En siis ole kyllästynyt tai unohtanut. Toivon, että pian pääsen taas vauhtiin, kunhan saisin lopultakin valmista jostakin.

Sain naapurilta muuten aarteita.  Yhden olen saanutkin jos työstettyä käyttöön asti, mutta sekään ei ole vielä ihan 100% valmis, joten varsinainen esittely siltäkin taholta saa vielä odottaa.
Nämä tulivat kotiinkuljetuksella pihaan asti.
Lisäksi saapui puinen pöytäryhmä pihalle sekä vanha mummofillari.  Mummofillarista taidan tehdä tylsästi kukkatelineen pihan portille :)  Eli tekemistä riittää, sillä myös ruokapöydän lisätuolit ovat maalamatta edelleen.

Lauantai meni kokonaan Linnanmäellä Helsingissä. Mennessä ukkosti ja vettä satoi noin kolmeen asti.  Sitten loppuillan paistoi aurinko. Ei tarvinnut paljoakaan jonotella laitteisiin.  Vaikka enpä itse laitteissa käynytkään. Ystäväni kanssa kuljeskeltiin ja kahviteltiin koko päivä. Säännöllisin väliajoin treffailtiin lapsia ja lähetettiin aina uudestaan keskenään kieppumaan koneisiin. 
Tänä viikonloppuna aloitimme myös tyttären kauan odotetun pintaremontin. Olemme hyvästelleet vaaleanpunaista lapsuutta hänen huoneessaan.  Samalla opettelin tapetoimaan.  Tervetuloa odotettu ihanan kamala nuoruus.Heidinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?