31. maaliskuuta 2015

Takatalvi on sieltä takaa.

 
Eilen ajelin aamusta sellaiset reippaat 140km ennen työvuoroa. Se olisi ollut mukavaa ilman yöllä alkanutta takatalvea. Sitä loskapa**aa jokapuolella, eikä yhtään auraa missään. Näkyvyys tosi huono.  Ei sillä että olisi ollut kiire.  Kuten kuvasta näkyy vauhti oli varsin maltillinen ja kuitenkin moottoritiellä mentiin.  Muutaman kerran lähti pito ja muutaman kerran meinasi ohittava hätähousu valssata kylkeeni.

Pääsiäisen aikaa, hiljaista viikkoa ilmeisesti elellään. Itselleni ei pääsiäisellä ole suurta roolia elämässäni, mutta kevään se on aina saanut tuntumaan todelta. Että kesä on täällä ihan pian!  Ja nyt?  Voi piiiip.... Täytyy vaan koristella ahkerammin, olla katselematta ulos ja ennenkaikkea vältellä ulkoilua ;)      Yksi projekti kyllä odottaisi tekijäänsä; työkaveri haluaa minun tekevän hänelle seinähyllyt.  Tarvikkeet jo antoi, nyt tarvittaisiin vaan aloitus.

 Tässä on meidän Sylvi. Pieni ja pippurinen kissaneitomme. Vuosi elämää alkaa olla Sylvillä koettuna. Ulkoilu pelottaa, mutta ovet osaa avata ja kaksi koiraamme pysyvät kissan fiiliksen mukaan joko nuhteessa tai kaverina.
Ensimäinen tulppaanikimppu kotona todistaa kevättä kaikista varmimmin.  Takana on rakkaan ystäväni minulle valmistama tölkinnipsulamppu. Yksi suurimmista aarteistani.  
 
p.s Nikotiinisuihkaus silmään ei tunnu hyvältä. Mutta ei se sokeaksikaan tee ;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?