31. maaliskuuta 2015

Ennen - jälkeen, Keittiön pikamuutos

Viime kesänä 2014 alkoi keittiö ahdistamaan. Meillä on katto todella alhaalla. Hyvin ylettyy kädellä kattoon, eikä huoneet ole järin suuria muutenkaan. Tuijottelin jonkin aikaa kaappeja ja mietin pääni puhki.  Rahaa ei ollut paljoa käytettävissä ja kärsivällisyyttä sitäkin vähemmän.
Joten, kaikkia työturvallisuussäännöksiä noudattaen (köhköh...) kaapit tyhjiksi ja irti seiniltä.   On muuten jännä tilanne kun viimeinen ruuvi irtoaa ja hetken seinäkaappi on yhden käden varassa, itse on polviltaan työtasolla ja tulee ajatelleeksi, että tämänkin olisi voinut suunnitella vähän paremmin.
Sen verran fiksu olin ollut joskus, että olin säästänyt seinämaalin tiedot joten rautakaupasta sain tismalleen saman sävyn, eikä tarvinnut kaikkia seiniä maalata uudelleen.   Muistakaapa lukijat tehdä kuvista johtopäätös, että en ole ammattilainen missään näissä hommissa. joten älkää yrittäkö samaa kotona ;)
 
Mies sai lahjaksi pikkasen totuttua tehokkaamman akkuporakoneen... Joten humps vaan kun ruuvit hävis seinään vieden lähes mukanaan hyllyjen kannatkeetkin. (kumma sana?)
 
 
Tällainen oli lopputulos. Ja uskokaa tai älkää; tilaa on enemmän kuin niissä ahtaissa pienissä seinäkaapeissa. Ja meidän perhe on tyytyväinen. Mukava mökkifiilis.

Rahaa tässä meni seinämaaliin ja -pakkeliin pari kymppiä, sekä hyllyihin yhteensä alle 50e.   Hyllytasot olivat ostaessa käsittelemätöntä puuta, joten niiden valkaisuun meni hieman rahaa myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?