21. tammikuuta 2016

Jotain rotia eteiseen

Koko päivän tein töitä ja vihdoin ensimmäistä kertaa olen tyytyväinen eteiseen.
Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.  Ei tosiaan ole ollut kiva tulla tai lähteä.
 
 
Seuraavassa kuvassa on tyhjennetty senkki kokonaan.  Jäljelle jäi koirien tarvikkeet ja sisällä tarvittavat työkalut, jotka näkyvat muovilaatikossa lattialla. Tuli tosiaan välillä ihmeteltyä, että minustako on tullut ihminen joka säästää kasapäin kengännauhoja, vanhoja taskulamppuja, melkein ehjiä kenkiä, kaikki ruuvit ja mutterit?   Sitten vasta alkoi fyysinen osuus.  Tuo senkki painaa ihan hitosti kun sitä yksin pääsee siirtämään. Se lähtee talosta myös.Aikaisemmin olen maininnut (muistaakseni) saaneeni pienen pinnasohvan.  Sen piti tulla tuunattuna ruokahuoneeseen, mutta jääkaappikaaos muutti suunnitelmia ja nyt se sai muuttaa eteiseen.  Sohvan alle työkalut ja vanhoissa perunakoreissa harvemmin käytössä olevat kengät.

Sohvassa oli neljä kerrosta erilaisia kankaita päällekkäin niitattuna. Alempi kerros oli aina päällimmäistä likaisempi.  Irroitin vanhat kankaat ja niittasin tilalle ruusuisen vahakankaan.  Se oli tietoinen valinta, koska siitä saa helposti pyyhkäistyä pois kurat ja eläinten karvat. Maalipinta sai jäädä kolhuiseksi ainakin toistaiseksi.


Vanha keittiön tiski-/astiakaappi pääsi myös uusiokäyttöön. Keikautin sen ylösalaisin ja mies lupasi miettiä siihen viikonloppuna tason päälle. Sieltä löytyy sitten jatkossa koirien hihnat, harjat ja hilavitkuttimet.Nyt iltaan mennessä vanhalle senkille on kaksi ostajaa. Löysin taas rahaa siivotessa. Ison kasan Viron Krooneja , yhden zlatin...(?) ja 60senttiä. Niin se potti kasvaa ;)

Perhettä valistin myös; pehvaa saa sohvalla lepuuttaa, mutta EI MITÄÄN MUUTA. Ehkä viikon muistavat.

Heidinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?