Minä

 Olen 30+, okei, 35-vuotias pienen kolmihenkisen perheen äiti.   Kotona pyörii myös kaksi koiraa ja identiteettikriisistä kärsivä Sylvi-kissa.  Sylvi on myös erittäin utelias linssilude ja tulette törmäämään siihen useissa kuvissani siellä täällä. Sitä on lähes mahdotonta estää.
Asutamme pientä, vanhaa keltaista taloa maalaiskylässä Etelä-Suomessa.  Taloon muutimme jo 2002 ja silloin nuorina iloitsimme remontuidusta talosta jossa ei vähään aikaan tarvitsisi tehdä mitään.  Niin vähänpä me tiesimme. Ei vanha talo tykkää kipsilevyistä seinillään tai muovista lattioillaan.  Eikä se varsinkaan rakasta uusia ikkunoitaan.  Hiljalleen me teemme työtä sen hyväksi.  Talo kyllä kertoo meille ja kiittää huolenpidostaan huolehtimalla  meistä.

Suurin osa tuntemistani ihmisistä kuivailee minua rauhalliseksi.  Se on aina yhtä hämmentävää. Mutta kukapa näkisi ajatuksiini.  Rattaat pyörivät kokoajan suunnitellen, kehitellen ja testaillen asioita mieluiten kierrätetystä tai siihen kelpaavasta materiaalista.  En luovuta ennen ratkaisua ja joskus ratkaisu yllättää minutkin.     Joskus ratkaisua voi joutua odottelemaan, mutta kyllä se sieltä aina tulee.

Teen työtä ihmisten kanssa ja vastapainoksi tarvitsen vapaalla paljon yksinäisyyttä ladatakseni akut täyteen.  Siinä auttaa monet pikku projektini kotona ja lenkit koirien kanssa.

Ihailen sisustuksessa (ja missä tahansa) valkoisia tai muutoin värimaailmaltaan harmonisia, hillittyjä ja viimeisen päälle sisustettuja, pölyttömiä koteja.  Kuitenkin oma tyylini on enemmän rouhean värikästä.  Uutta ja vanhaa.  En halua huonekaluja tai esineitä juurikaan sieluttoman uusina, vaan haluan tuntea niiden tarinan ja nähdä niistä elämän.  Tahdon elämän jälkien näkyvän kodissani kuin avoimen historiankirjan ja tarvitsen energiaa väreistä.   Jotain on aina täydellisesti kesken.Tervetuloa blogiini seuraamaan rimpuiluani elämän ja tämän blogin identiteetin löytymisen kanssa.   Jos juttuni herättää ajatuksia niin jaathan ne kanssani kommenttikentässä.


HeidinenEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä?