19. heinäkuuta 2016

Istutuslaatikko, istumapaikka vai kaiteen korvike?

Hyvää iltaa.
Kolusin eilen 5 liikettä, etsien pientä parvekeryhmää, joka olisi a) järkevän hintainen, b) silmäystävällinen ja c) suunniteltu kestämään yli vuoden.    Tulos nolla!   Missä ne ihanat puiset mummolasetit ovat? Ilman sitä miljoonan prosentin katetta hinnassa?

Halusin viimevuonna (melkein)valmistuneille portaille paikan jossa voi istuskella ja katsella alas peltomaisemaa.  Miksi melkein? Täältä löytyy vastaus.  Mutta menihän tämänkin homma sitten siihen, että itse soli jotain keksittävä.

Hintaa tuli kuorikekatepussin verran.  Nyt minulla on istumapaikka, liian pienissä ruukuissa nuupahtaneet kukat saivat lisätilaa, liiterin perukoista löytyi somisteeksi pikku aitaa ja ruosteinen lyhty. Niin ja toki jalaton tuoli.   Mistä tuo puinen laatikko tuli?  Ei mitään muistikuvaa.  Viimevuonna siinä kasvoi perunaa.


Tuoli on oikeasti tukeva istua. Istumakorkeus on normaalin tuolin luokkaa ja uskaltaa siinä nojata selkänojaankin.  Alle on piilotettu vanha muovinen maitolaatikko nurinpäin. Maitolaatikko on piilotettu kahden koivulevyn alle.  Jokin jakkara tarvitsee varmaan etsiä mahdolliselle kaverille.


Syksymmällä voisin vaihtaa tähän kanervaa, havuja tms. Lyhty pysynee paikallaan läpi vuoden.


Kuvitelkaa tähän mukaan vielä värikäs pitkä räsymatto. Keksin levittää sen vasta kuvien ottamisen jälkeen.

 
Niin, ja koska ikuisuusprojektimme kaiteettoman päädyn vuoksi ei tänä vuonna etene, ei tästä kuitenkaan kukaan pääse tipahtamaan ilman pientä vaivannäköä ;)


Nyt on muuten taas kelit kohdallaan. Toivottavasti pitkään!


Heidinen


1 kommentti:

  1. Tosta tuli tosi kiva.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista

Mitä mieltä?